Въпреки че няма да са евтини, като цените започват от 340 000 лв за Yukon и 380 000 лв. за Sierra.

Доста е разочароващо, че някои автомобили, като Ford Bronco или Mustang GT500 , не могат да бъдат внесени в Обединеното кралство. Чувства се несправедливо. Базираната в Шри Ланка Autogroup International – известна със своите услуги за преобразуване и внос на десен волан – се опитва да промени статуквото. И най-новите й предложения са моделите GMC Yukon и Sierra .

Yukon може да се предлага в стандартно оборудване „Denali XL“ или „Denali Ultimate“, предлага се в избор от 3,0-литров турбо-дизел Duramax или 6,2-литров V8 бензинов двигател. Други забележителни характеристики включват адаптивно въздушно окачване.Тапицерия от пълнозърнеста кожа и панорамен люк. Освен това получавате повече присъствие на пътя, отколкото почти всичко друго.

Което се продава в момента в Обединеното кралство.

Звучи страхотно, нали? Това в крайна сметка означава, че британците имат – нека го наречем „интересна“ – алтернатива на установените седемместни луксозни SUV автомобили като Land Rover Discovery и Volvo XC90 . В момента това е и най-продаваният автомобил в своя сегмент отвъд езерото.Така че ще бъде интересно да се види как това ще се отрази на британското търсене с цитираната му входна цена от 340 000 лв.

Междувременно пикапът Sierra може да се предлага или като тежък модел „2500“, или като модел със задвижване на четирите колела „3500“. След това избирате едно от четири нива на оборудване и два 6,6-литрови задвижвания.Duramax турбодизел или V8. Можете дори да поискате офроуд окачване и повдигащ комплект за определени модели.Идеалното надграждане за тези, базирани на M25. Интересувате ли се? Ще трябва да намерите поне 388 000 лв, ако е така.

Независимо кой модел изберете, Autogroup ще предложи и бронировка като допълнителна екстра. Това означава, че можете напълно да защитите колата си от куршуми.За да предпазите пътниците от опасностите на околовръстния път на магистралата в Лондон.

Наред с Yukon и Sierra, Autogroup е и една от малкото компании, предлагащи конверсии с десен волан и внос на GMC Hummer EV .С планове да разшири гамата си с Dodge Hellcat, записан за това лято. Надяваме се, че Bronco и GT500 също скоро ще се присъединят към каталога.