… ако имате няколко свободни месеца и 230 000лв. наоколо, т.е

Ще излъжем, ако кажем, че решението на Ford да не изпрати новото Bronco на нашите брегове не ни е оставило горчив вкус. Но има добри новини от базираната в ОАЕ фирма  Global Conversions . Да, както може би се досещате от името, вече можете да си вземете подходящо Bronco с десен волан. Единствен проблем? Цена е малко под 230 000лв.

След снабдяването на желаното от вас Bronco с правилното задвижване и ниво на оборудване. Global Conversions прави преглед на автомобила, за да се открият всички съществуващи грешки. След това неговите механици премахват капака и всичко отдолу, преди процесът на заваряване и препозициониране да може да започне.

Очевидно повечето части, необходими за преобразуването, са закупени директно от Ford и след като цялата работа е свършена, резултатът е Ford Bronco , който трябва да се чувства като у дома си тук, в Blighty.

Все пак ще се качите, за да откриете стандартния дисплей с цифрово набиране и 12-инчов мултимедиен екран, кацнал в средата.

Ще забележите и набор от вдъхновени от наследството разпределителни уреди и детайли.

И точно пред всичко това ще бъде едно от двете задвижвания: 2,3-литров четирицилиндров двигател с 300 к.с. или шестцилиндров с турбокомпресор с 330 к.с. И двата са оборудвани със задвижване на четирите колела и 10-степенна автоматична трансмисия, въпреки че първият има опция за седемстепенна механична. 

Въпреки че всъщност бихте могли дори да получите Bronco Raptor  с десен волан, ако помолите любезно. Това също използва V6, но изпомпва много по-вкусните 418 к.с.

„Ford Bronco представлява олицетворение на приключението и производителността“, каза главният изпълнителен директор на Global Conversions Суреш Едирисингхе.

„Със своя здрав външен дизайн и модерна технология, това е превозно средство, което се харесва на ентусиасти от всички възрасти. Сега, с нашите преобразувания от ляво към дясно шофиране, клиентите по целия свят могат да изпитат тръпката от шофирането на Bronco.“