Хиперавтомобилът с 1873 к.с. се присъединява като част от неговия „European Automotive Car Pack“.

Геймърите се радват! Pininfarina Battista идва във Forza Horizon 5 като част от разширението . „European Automotive Car Pack“ и ще се наложи като една от най-досадно мощните коли в играта от самото начало.

Производството за най-мощния принос на Италия досега към все по-тежката игра на електрически автомобили с висока производителност започна още през 2022 г.. С по-малко от 150 произведени бройки на минимална цена от четири милиона лева всяка. 

Като оставим настрана ексклузивността, вие получавате ужасно много скорост за вашата виртуална монета. 1873 конски сили и въртящ момент от 1726 фунта фута. Благодарение на квартет електрически двигатели и 120kWh батерия. Не е зле за фирма , известна предимно със стилизиране на автомобили.

В Horizon 5 ще можете да прекарате и без това глупавия EV чрез пълно преобразуване на Pimp My Ride , с разнообразни комплекти за тяло и подобрения на производителността (сякаш са необходими), които да ви помогнат да поставите тези пет милиона -конски сили Volvo 850Rs и Ford Crown Victorias на тяхно място.

Дейв Амантеа, главен дизайнер на Automobili Pininfarina , коментира: „Ние работим в тясно сътрудничество с клиентите индивидуално, за да гарантираме, че всеки Battista е уникален израз на тяхната индивидуалност – и истински един от тях. Присъединявайки се към Forza Horizon 5 , ние даваме възможност на ентусиасти по целия свят да създадат Battista, който отразява собствените им вкусове, използвайки безкраен избор от опции – точно както правим в реалния свят.”

Развълнувани ли сте, състезатели?