Появата на модела Long Range ще удължи досадата.Извинете, трансформирайте вашето базирано на Vauxhall удобство.

Mokka Electric – може би заглавието беше прекалено строго. Признаваме, че изглежда малко преувеличено с всичките си допълнителни елементи. Идеята ни не беше да възбудим, това искахме да кажем

Както и да е, Mokka Electric вече е заимствал по-новия, по-ефективен двигател и настройка на батерията от Corsa Electric .Увеличавайки обхвата от 336 на 405 км между зарежданията. Няма да кажем ,,Не,, на това.

Тази опция „Long Range“ е само с четири киловатчаса по-добра при 54 kWh бруто.Но течното охлаждане и термопомпата увеличават официалната ефективност до 4,1 mi/kWh, оттук и по-здравословната цифра.

Мощността също е нараснала, със 154 к.с. и 191 lb ft, достатъчно добри за 0-100 км в час за девет секунди. Цели две десети по-бърз от версията със 134 к.с..

Някакви предположения за максималната скорост? Изобщо пука ли ти? Скоростта е 149 км в час. Никога не се знае, може един ден да се появи в Pointless  или The Chase  .

Зареждането с постоянен ток от 100kW означава време за работа на бензиностанцията за по-малко от половин час.А ако домът ви може да го прави, до 11kW при захранване с променлив ток. Повече от достатъчно за презареждане за една нощ.

Книгите за поръчки за Mokka Electric Long Range вече са отворени и първите доставки в Обединеното кралство са насрочени за март. Базовият автомобил все още ще се предлага и струва от 80 хил.лв.. Но Long Range е само с хиляда повече за всяка от спецификациите на Vauxhall Design, GS и Ultimate.

Това го прави безпроблемно, нали?