Преобразуването на ван по поръчка на Clive Sutton прави „Pimp My Ride“ да изглежда като основно боядисване.

Клайв Сътън – дилърът за преработка на най-мощния Mustang и този чудовищен камион Shelby – разкри най-новото си творение. Ето, ултра луксозен ван Mercedes-Benz Sprinter, превърнат в автобус, изглежда идеален за Тейлър Суифт на този свят.

Почти два метра място за глави на правостоящи и почти осем квадратни метра заден капацитет означава.Седалки, покрити с кожа. Два 40-инчови 4k екрана, хладилници на борда, стъкло за уединение и аудио система за кино със съраунд звук.Това са стандартни в този модифициран ван за доставка .

Изцяло по поръчка, кавернозният капацитет от 15 000 литра може да бъде конфигуриран с до девет места. Или, Сътън ни казва, има опцията да се оборудва VIP Class Sprinter като мобилна съблекалня в пълен размер. Тогава изглежда, че Суифт може да донесе и целия си гардероб от турнето.

Допълнителните екстри на VIP Class Sprinter включват тоалетна с мивка и тоалетна с промиване, панорамен стъклен покрив, декоративно осветление, отопляеми седалки и мощен климатик. Какво повече може да ви трябва?

Sprinter е солиден избор като луксозен микробус за известно време, като побира до 20 в по-малко луксозни версии. Въпреки че Сътън не навлиза в твърде много подробности за характеристиките на шофиране на това нещо, с цели 1700 фабрични варианта на Mercedes-Benz (и още предстоят ), ние сме почти сигурни, че този проект, изработен по поръчка, ще побере всеки въображението ви може да развихри, а портфейлът ви може да понесе. До последната точка: цените започват от 400 хил.лв плюс данък.

Клайв Сътън, шеф на Sutton Bespoke, каза: „Нашите клиенти изискват абсолютния връх на лукс, изисканост, комфорт и практичност, така че направихме всичко възможно, за да направим нашия Mercedes-Benz Sprinter VIP класа 2024 най-луксозния, просторен и стилен начин за транспортиране на до девет души при абсолютен комфорт.“