Предстоящият гигант с 600 к.с. получава цифрово табло с три екрана и много луксозни материали.

След първоначалното разкриване на своя наистина бавен, изцяло електрически SUV Wagoneer S , Jeep пусна няколко снимки на интериора. И, богове, ние сме впечатлени.

Първото нещо, което ще забележите, е цифровизираното табло, което е разделено на три подсекции.Дисплеят на водача показва, информация за шофиране, средната секция действа като център за информация и развлечения.А далечният ъгъл от страната на пътника изглежда като вторичен екран за забавление. Това изобщо няма да е досадно, когато децата ви продължават да поръчват неща от Amazon.

Атмосферна лента минава отдолу и допълнително сегментира таблото от долните части на интериора.Където може да се види четвърти екран между лентата и централната конзола. Това ще се използва за достъп до климатика на Wagoneer и вероятно до други контроли за сядане и температура.

Самата централна конзола има страхотен дизайн с кръстосани шевове и е мястото, където ще намерите селектора на скоростите. И съответните режими на шофиране, включително един за пясък и сняг. Но не и специално озаглавен „онзи досаден участък от M25, където гумите ви постоянно се чувстват така, сякаш ще се спукат“.

Физическите бутони също не съществуват .С изключение на тези, които се намират на волана. Но Jeep изглежда са свършили добра работа, за да направят кабината все още да изглежда интуитивна. Други детайли включват аудиосистема с 19 високоговорителя и панорамен покрив с две стъкла като стандарт.

Освен това получихме още няколко външни изображения, които най-накрая ни дадоха по-широк поглед . Вече може да се види цялата дължина на големия Jeep.Но не е напълно изненадващо, като се има предвид, че Wagoneer S е изграден върху голяма платформа, посветена на BEV на Stellantis.

Също така ще бъде интересно да видите този гигант да ускорява от 0 до 100 за 3,5 секунди.Благодарение на електрически мотор с мощност 600 к.с. и задвижване на четирите колела. Допълнителни подробности се очакват своевременно.