Включва: V8 с компресор, който ще изкара много звук. Съседите ви ще го харесат.

Ето нещо, което не виждате всеки ден.Един от 19-те Callaway C12 ( учените на Gran Turismo ще бъдат запознати). И ако това не е достатъчно специално, този екземпляр от 40 000 км преди това е бил собственост на кралската особа. На НАСКАР , Дейл Ърнхард младши, и сега е на живо на сайта за търгове.

Базиран на C5-генерацията на Chevrolet Corvette , каросерията е изцяло обновена с по-ниска, по-изсечена форма.Нови светлини в двата края и преработена изпускателна система. Подвижен покривен панел и 19-инчови алуминиеви джанти Azev също бяха монтирани.Преди да бъде нанесен тъмен нюанс на „Mauritius Blue Mica“. Красив, нали?

Има много малко неща, които да предполагат, че това някога е имало общо с C5.Докато не анализирате неговия двигател. 6,2-литров „SuperNatural“ V8, произвеждащ 482 к.с. и 466 lb ft въртящ момент. Тази мощност се канализира през шестстепенна механична кутия.С поддръжка от диференциал с ограничено приплъзване и гуми Michelin Pilot Sport 4S.За да я пренесе на пътя. След това предните спирачни апарати на Alcon се намират зад модерната гума.За да помогнат за противодействие на максималната скорост от почти 320км в час.

Кабината също остава в прекрасно състояние.Водена от двуцветна сива кожа, която минава от седалките точно през арматурното табло.Докато тапицерията от въглеродни влакна е използвана пестеливо навсякъде. В обявата дори пише, че цялата електрическа част работи и е наскоро ремонтирана.Така че бъдете спокойни.

Един странен, но прекрасен щрих, който ще забележите, е подпис от самия Дейл Ърнхард-младши.Който пише :

„Насладете се на пътуването, наистина го направих“ покрай хедлайнера. Един внимателен собственик и всичко това…

Към момента на писане офертата е малко над 130 000 лв, но очакваме да се качи.Ако не и да надхвърли – бариерата от 183 000 лв, когато търгът приключи след три дни.