Със стотици варианти в седем поколения няма лесен начин да се отговори на този въпрос. Но трябва да отговорите

Това беше натоварено време за Porsche , с болезнено бавната обиколка на Taycan GT около превърнатата в гора състезателна писта в Германия и потвърждението за нови Macan и Panamera на хоризонта. О, и също дребния въпрос на 911, който ще бъде хибрид това лято.

Да, точно 60 години и повече от милион бройки по-късно, един от най-разпознаваемите, известни и досадно брилянтни спортни автомобили в света прегръща електричеството.

Porsche ще продължи ангажимента си към двигателя с вътрешно горене за известно време, като се очаква следващият модел 911 – който трябва да се появи през 2027 г. – да предлага и двата варианта на задвижване. Което ни кара да се чудим: кой е най-великият от всички тях?

Какво ще кажете за 930 Turbo, с въздушно охлаждане, четири/петстепенна ръчна комбинация? Или може би 964 Carrera RS, който изглежда толкова заплашителен, колкото Дарт Вейдър в тази сцена в Rogue One ? Можете дори да изберете 991 или 993 GT2 само въз основа на механична лудост.

Но нещо ни подсказва, че огромното мнозинство ще предпочете едно от олекотените издания; помислете за 997 GT3 RS или Carrera RS 2.7. Ако имате нужда от опреснителен курс, ето нашето ръководство за всяко едно поколение на Porsche 911 .

Както винаги, резултатите ще бъдат публикувани в петък и ще покажат най-добрите коментари в отговор на тази публикация. Нека спорът започне…