Стегната фиби или бърз шикан? Завой извън наклон или бърз чистач? Тук няма лесен избор

Има малко чувства в живота като целуването на върха и намирането на перфектната линия.Преди да заровите крака си върху газта и да хукнете към следващия завой . Да, говорим за каране на писта. Човек и машина в перфектна хармония – при условие че не сбъркате всичко ужасно погрешно и не се окажете в чакълен капан с яйце на лицето си.

Както и да е, тази седмица искаме да знаем кой конкретен ъгъл или последователност от ъгли смятате за най-добрия в света? Или, ако тепърва ще заобиколите споменатия ъгъл в реалния живот, кое бихте искали да изпитате най-много?

Може би това е въртележката на Нюрбургринг с нейния прочут бетонен наклон или  тирбушона на Лагуна Сека. Където вътрешните ви органи се пренареждат благодарение на огромните сили, изпитвани при спускане?

Eau Rouge на Spa Francorchamps е друг фаворит, като се има предвид краткотрайното забавяне. Последвано от пълно ускорение, необходимо за намиране на най-бързото влизане и излизане. Почетни споменавания също за Maggotts и Becketts в Силвърстоун (разбира се), 130R в Suzuka и The Parabolica на Autodromo Nazionale di Monza .

Какво мислите, хора? Пуснете предложенията си по-долу и очаквайте да се появят в резултатите от петък, ако аргументът ви е достатъчно силен. Ще се видим там?