Седалки тип кофа, нова тапицерия и много жълти шевове за най-мощния Abarth досега

След като разкри екстериора на своя предстоящ 600e през февруари , Abarth най-накрая го последва с връх в интериора . И можем да потвърдим, че купето изглежда… като леко горещ Fiat 600e .

Повечето от оригиналните превключватели и циферблати остават, както и 10,25-инчовият екран на информационно-развлекателната система и разширеният дисплей на водача. Дотук толкова подобни.

Вие обаче получавате красива нова шарена тапицерия на вашите седалки, плюс здравословна порция значки на Abarth и жълти шевове по централния подлакътник, седалките и волана. Амбиентното осветление също е добавено за малко повече атмосфера.

Abarth също много любезно предостави няколко нови екстериорни изображения, които потвърждават първоначалните ни впечатления, че 600e наистина изглежда правилно . Това е благодарение на облицовъчния бодикит, по-острото задно крило и фънки нови алуминиеви джанти, като последните използват комбинация от сребристи и черни спици, за да създадат готин ефект на ураган в движение.

Съчетанието на супер агресивния екстериор е нов 177kW (237bhp, в стари пари) електрически мотор и 54kWh литиево-йонна батерия: очакваме въртящия момент и статистиката за ускорение със затаен дъх. Чудя се колко близо ще се доближи до (много по-мощен)  Ioniq 5 N …

Интересувате ли се? За съжаление, все още имате малко време за убиване, тъй като Abarth пуска 600e едва през 2025 г. О, също така ще трябва да намерите около 90 000лв, според слуховете, за да финансирате покупката, така че по-добре започнете да проверявате между възглавниците на дивана скоро.