Китайската електрическа кола е готова да предизвика по-скъпите европейски електромобили, вероятно при магазин близо до вас

Успокойте тупкащите сърца: Seres 3 идва в Обединеното кралство! Колата, която всички сте чакали – какво е това, не знаете какво е „Seres 3„? Защо, това е още един нов китайски електрически автомобил, който тук прави своя дебют като най-евтиният електрически SUV в продажба в Обединеното кралство, подбивайки MG ZS. Да, ние стъпваме във вълнуващи води тук.

Той е приблизително със същия размер като Nissan Qashqai , а цените ще започват от 64 000 –1100 лв по-евтино от този MG.

Той ще има официален пробег от 320км от 54kWh батерия и 120kW електрически мотор, а IA Electric Vehicles – определеният вносител в Обединеното кралство – казва, че батерията на 3 ще може да се зарежда от 20-80 процента само за половин час. О, има и време от 0 до 100 по-малко от девет секунди.

Какво още носи Seres 3 в EV играта? Е,  дизайн в стил Ford Kuga , с 18-инчови джанти и LED светлини отпред и отзад. Кабината е облечена с фалшива крава и разполага с истински копчета – ура! – заедно с много електронно предпазно оборудване и добро ниво на стандартен комплект. Това включва безключов достъп, камера за заден ход, климатик и 10,25-инчов сензорен екран на началното ниво на оборудване Active.

Похарчете 51 000лв за оборудването Spirit и можете да добавите панорамен покрив, отопляеми предни седалки и безжично мобилно зареждане към този списък.