Аналогов суперавтомобил в не само конкортно състояние, но и една от най-търсените спецификации? Голямо дебело да, моля!

Насладете се на това Ferrari F355 Berlinetta от 1995 г..Което не само е в по-добро състояние от зъбите на Дейвид Бекъм.но и преди това е било собственост на уважавания блус певец и китарист Крис Риа. Сега се предлага за продажба в Bell Sport & Classic.Която ръководи цялостна механична и козметична реставрация и вероятно включва нови крушки за фарове.

Този екземпляр е единствен по рода си, благодарение на уникалната си Blu Scuro Micalizzato комбинация от екстериор и Crema интериор.И подсилен от шестстепенната механична кутия и търсеното фабрично надграждане на 2.7 ‘Motronic’ ECU. В рекламата му също така се посочва, че това е автомобил без въздушна възглавница.Което го прави идеален за всеки, който никога не може да издържи повече от година, без да загуби бонуса си без рекламации.

Двигателят F129B, поставен в средата, остава в наличност.Така че спечелилият търг ще получи 3,5-литров V8 с плосък манивела.Който се върти до над 8000, доставяйки около 375 к.с. и 268 lb ft въртящ момент към задните колела. Въпреки че се спекулира, че гореспоменатото Motronic ECU ще добави до 30 к.с. към F355 .Така че се качвате на скачащ кон с 400 к.с.,. 1350 кг с потенциално увеличение на максималната скорост на стандартния автомобил от 296км в час тук. Какво е това за очарователна опашка в бара?

Други забележителни характеристики включват двойно окачване.Заедно с електронно регулируеми двустепенни амортисьори и хидравлично сервоуправление. 

Това го прави също толкова умел да бъде произведение на изкуството, окачено пред Café de Paris в Монако.

Кабината остава стандартна, но момчетата от Bell Sport & Classic са свършили чудесна работа. Кремавите кожени седалки са виждали много TLC, както и разпределителната уредба. Така че въпреки че този F355 е на същата възраст като лицето, което пише тази история, той е значително по-добър. Вижте хора, грижата за кожата ви помага .

Управляващият директор на Bell Sport & Classic, Тим Кърнс, каза:

„Този ​​355 представлява „свещения граал“ за колекционерите на Ferrari.Използваем пример за шедьовъра на Маранело със средноразположен двигател, в неговата най-чиста форма. По отношение на дизайн, техническа иновация, производителност и управление,.F355 лесно засенчи конкуренцията, когато беше пуснат на пазара и все още предлага примамливо и напълно завладяващо изживяване.”

Нямаме представа какви са оценките преди търга тук, като се има предвид, че цените на F355 могат да варират доста драстично. Като се има предвид състоянието му и историята на собствеността обаче, най-доброто ни предположение е на север от 455 461 лв и пакет Haribos, хвърлен за сключване на сделката.