Предлага се от Blackbridge Motors и ще ви върне страхотните 480 000лв

Тенденцията в наши дни е да се електрифицират ретро Landies .Но какво ще стане, ако искате да се противопоставите на статуквото и да запазите ретро външния вид… с 659 горими коня? Е, Blackbridge Motors – специалисти по възстановяване и персонализиране на класически Land Rover – ще ви предложи точно това в замяна на 480 000лв.

Значителното ръмжене идва благодарение на 6,2-литровия V8 „LT4“ на GM.Който иначе се задвижва от Chevrolet Camaro ZL1 или C7-генерацията Corvette.И се предава през осемстепенна автоматична скоростна кутия. Blackbridge дори се е снабдил с някои специално изработени задвижващи валове.

Механичните екстри също не спират дотук с други промени.Включително нови тежкотоварни полуоски, спирачна система от Wilwood Master и амортисьори Fox. Резултатът? Този стар, но нов, MK 2 трябва да улесни почти всяка среда, пред която е изправен.Включително опасния околовръстен път на Ковънтри.

Въпреки актуализациите, трябва да сте доста запален фанатик на Land Rover , за да забележите всякакви външни промени.Тъй като единствената забележима е ауспухът от неръждаема стомана. Това означава, че връщащата се решетка и чудесно шантавите 16-инчови джанти остават.

С правилната варовикова боя, хвърлена върху последните.

Този подход продължава и в кабината, където кожената тапицерия, облицовките, разпределителната уредба и циферблатите са леко освежени.Но все още са видимо верни на спартанския си характер. Blackbridge дори остави традиционния петметров лост за скорости на място.Макар и с нови показания, за да сигнализира за основен ремонт на трансмисията на автомобила.

Една интересна промяна е новата аудио система от Sony. Той е обединен с останалата част от ретро вида.За да сте сигурни, че можете да продължите да се наслаждавате на Шон Пол в целия му блясък.Дори когато висите на половината планина.

Скот Гилбърт, главен изпълнителен директор на марката, каза:

„Blackbridge Motors започна с простия въпрос как бихме могли да трансформираме притежанието на ретро Defender .От нещо, изпълнено с компромиси, в съвременно, забавно шофиране, което все още запазва всичките си оригинални чарове по отношение на емблематичния дизайн.

„Нашата цел е нашите клиенти напълно да забравят, че карат ретро камион. И просто да се насладят на всичко в своя класически Defender без нито един от по-досадните.Дори утежняващи аспекти на притежаването на ретро автомобил.“

Да се ​​надяваме, че комичният рекорд за надеждност на тези стари Defenders не е запазен…