Или това е, или се опитвате да си осигурите място за състезание в WEC, ако искате да отидете в SC63.

За първи път в историята на производителя Lamborghini се състезава в най-добрите категории. Както на Световния шампионат за издръжливост, така и на Шампионата за спортни автомобили IMSA. Прави го със страховития прототип SC63 LMDh .Превозно средство, което е толкова недостижимо. Освен ако не сте геймър.

Виждате ли, Lamborghini си партнира с издателя на мобилни игри Zynga.За да донесе SC63 ексклузивно в CSR Racing 2, състезателна игра за iOS и Android.Фокусирана върху драг, която е на върха на жанровите класации от пускането си през 2016 г. 

Тъй като това е драг състезание, не очаквайте да се изпотите твърде много.За да измислите перфектни състезателни линии или колко контра-завиване е необходимо извън завоите. Това е толкова изживяване за събиране на автомобили, колкото и състезателна игра.тя е стотици превозни средства в списъка, срещу които SC63 да се състезава. 

Сделката за партньорство обхваща шофьорите и ливреите на Lamborghini Iron Lynx.Така че можете да се състезавате с автентичната версия на SC63 в играта. Ще видите също така марката CSR Racing 2 върху ливреите на колите и гащеризоните на водачите.Когато Lamborghini Iron Lynx се състезава в реалния живот тази година.

„Вярваме, че Lamborghini SC63 ще бъде важен модел на CSR2“, казва маркетинг директорът на Lamborghini Кристиан Мастро в официално съобщение. 

„Продължение на успеха на някои от нашите най-известни супер спортни автомобили като Aventador и Huracán. Благодарение на SC63 имаме уникалната възможност да дадем шанс на геймърите по целия свят да се състезават с нашия чисто нов състезателен прототип.“