Това е уникален, съобразен с неговите изисквания, и се продава в Cars and Bids

Вече е добре известно, че президентът Джо Байдън е голям автомобилен човек и независимо от това къде стоите в политическия спектър, не може да се отрече, че той със сигурност знае как да определи автомобила. Доказателството? Този 2018 Cadillac ATS-V седан , който вече е за продажба в Cars and Bids . Да, това е вашият шанс да притежавате старите колела на президента.

Нека да започнем с интериора, където голяма тежест е поставена върху темата Kona Brown – смята се, че това е единственият ATS-V, завършван някога с него след специално искане от президента . На други места кабината е облицована с дърво Sapele и полуанилинова тапицерия. Не се притеснявайте, ние също не знаем какво е това, но звучи като чудесно място да се насладите на съраунд звуковата система Bose.

Отвън г-н Президентът е избрал доста заплашителна комбинация от цветове, с изцяло черен корпус и леко засенчени прозорци, оставяйки достатъчно място за бронзовите сплави на Blackwing да заемат централно място. Освен това получавате подобрени приставки Rennick Performance към предната и задната секции, докато затъмнените емблеми засилват порочния вид.

Като завършим нещата със задвижването, с право очаквате много шум и дим от отговора на Америка на BMW M3 и Mercedes-AMG C63 . Това означава 3,6-литров V6 с двойно турбо, който изпраща 464 к.с. и въртящ момент от 445 lb ft към задните колела чрез осемстепенна автоматична кутия. Искрено се надяваме, че сте извадили няколко понички в трапезарията на Белия дом с него, г-н президент.