Smart Roadster Coupe -въпреки изкривения си вид и интериора на Fisher Price. SRC все още е желан

Подобно на конкретна мазнина с екстракт от дрожди, която не може да бъде назована тук поради правни причини, би било честно да кажем.Че или обичате хляба, или не можете да разберете защо някой би присадил задната част на комби върху спортна кола .

С радост ще призная, че съм в бившия лагер. Харесвам вида на breadvan и ме изпълва с радост.Харесва ми да знам, че автомобили като BMW Z3 M Coupe, Reliant Scimitar и Lotus Europa действително са произведени.

И тогава има Smart Roadster Coupe. Колкото и да се опитвам, не мога да се отърся от желанието да притежавам една от тези малки спортни коли с пластмасова каросерия.

Въпреки че със задвижването , взето от Fortwo née City-Coupe, е малко трудно да се нарече Roadster спортна кола. Итерацията на Coupe можеше да бъде съчетана само с по-мощния двигател с 80 к.с., .Но дори и това позволяваше само време от 0-100 км в час над 10 секунди. Превключванията на предавките също бяха толкова бавни и забавени.Всъщност можехте да направите сандвич Marmite , преди да превключите от втора на трета. О, и не ме карайте да започвам с интериора на Fisher Price.

И все пак, Roadster Coupe все още е привлекателен.Защото е подходящо леко малко нещо с централно разположен двигател и прилично количество място за съхранение.

По дяволите, дори името не е толкова глупаво, колкото звучи. Въпреки че тази версия с големи ботуши е тип купе.Тя все още е роудстър.Защото Smart си запазва избора между подвижен targa покрив или електрически плъзгащ се мек покрив. Умен.

Плюс това, действителният Гордън Мъри използва Roadster като свой ежедневен шофьор.Преди да се появи Alpine A110, и той е човек, който знае нещо или две за олекотяването.

Бърз поглед към обявите днес показва, че Roadster Coupe могат да бъдат взети за по-малко от 10 000лв.Докато версиите на Brabus с допълнителни 20 к.с., отлични алуминиеви джанти и ауспух с централен изход започват от приблизително 12 000. Малко изгодна сделка, нали?