По същество реставриран G-Wagen от 1990 г., Wolf започва от 300 000лв.

С пресни в съзнанието ни новини за обновеното второ поколение G-Wagen  . Базираната в Ню Джърси компания Expedition Motor  отговори със своя алтернатива. И идва отпреди 34 години.

Базиран на G-Wagen от 1990 г. , това е EMC 250GD Wolf и има подвижен твърд покрив и прекрасен нюанс на китайско синьо. Нанесен върху екстериора, за да позира като опция за връщане към основите за бъдещите купувачи.

Wolf е преминал през обширен процес на реставрация, част от който включва интегрирането на нови горивни тръбопроводи. опори на каросерията, оси и спирачки. Но освен просто подмяна на износени части, EMC замени оригиналното окачване със собствен вътрешен комплект. Така че да, някои от тях всъщност са нови.

Ретро кабината също получи доста внимание. Като всичко от тапицерията и тъканите до циферблатите и разпределителната уредба получи пълно отношение, достойно за The Repair Shop . Получавате и малко мултимедийно устройство за следпродажбено обслужване. То е азположено над доста привлекателна дървена поставка за чаша, което поставя повече разстояние между него и оригиналната кола .

Отворете полираното двигателно отделение и ще откриете 2,5-литров редови пет дизелов агрегат, който се очаква да прехвърли около 93 к.с. и въртящ момент от 117 фунта фута към пътя чрез петстепенна автоматична скоростна кутия.

Не звучи много в наши дни, нали?

„Дизайнът на G-Wagen остава до голяма степен непроменен от десетилетия, което го прави едно от малкото превозни средства с толкова дълъг производствен цикъл, включващ минимални промени в дизайна“, каза основателят на компанията Алекс Левин.

„В нашия стремеж да предоставим разнообразни опции за персонализиране, ние непрекъснато разширяваме границите, за да отговорим на променящите се потребителски изисквания. Представянето на новия ABS Hardtop е перфектен пример, предлагащ гъвкавост на нашите клиенти по целия свят. Дъжд или слънце, независимо къде живеете, можете да се насладите на това превозно средство.“