С най-доброто представяне на двигателя RB26, който тегли този колос с перлено бяло тяло, всичко изглежда перфектно. Но има една уловка…

Начинът, по който се движат цените на Nissan Skyline R34 GT-R , ще ви бъде простено да си помислите, че е изкован от чука на Тор Одинсън и задвижван от Arc Reactor на Тони Старк. И това е само за стандартни примери .Така че познайте колко може да струва това издание на 285 „M-Spec Nur“ от последната производствена година на автомобила?

Офертата възлиза на 272 000 лв.към момента на писане, но всеки състезател, всеки истински състезател ще ви каже.Че е предопределено да се изстреля значително преди аукционът да приключи в средата на следващата седмица. Но в някои отношения цената е оправдана.Тъй като остава във фабричните спецификации и по-добро състояние от Marvel Cinematic Universe в момента. Готови ли сте за подробности?

Каросерията е завършена в великолепен нюанс на перлено бяло и е придружена от комплект златисто боядисани спирачки Brembo.Ковани алуминиеви джанти с шест спици и ауспух от неръждаема стомана. Въглероден заден дифузьор и регулируемо задно крило също са добавени за добра мярка.Но най-добрият избор е чистачката на задното стъкло. 

Не е ли просто великолепно?

Пуснете предния капак и ще откриете звучния шестцилиндров туин-турбо RB26 , който трябва да произвежда около 276 к.с. и 298 lb ft въртящ момент. Въпреки това, дори Джон Сноу знае, че тези числа са измислени и много по-високи в действителност. И не забравяйте, че той не знае нищо. След това това ръмжене се изпраща през шестстепенна механична скоростна кутия към система за задвижване на четирите колела. И е придружено от заден диференциал с ограничено приплъзване за сериозно сцепление.

Интериорът изглежда като капсула на времето и с право.Все пак това беше златната ера на Япония. Сред аксесоарите е: CD плейър! DVD устройство! Комично ретро LCD екран! Отопляемите седалки също са претапицирани в черно с жълти шевове и всъщност изглеждат доста прекрасно.

И така, всичко се оформя добре за бъдещия собственик на този R34 . Но има една доста голяма уловка.Рекламата казва, че тази кола може да е получила потенциално връщане назад на километража от 172199 км до заявените в момента… 38 000.

Струва ли си R34 текущата цена или сте твърдо против поскъпването? Кажете ни в секцията за коментари.