Електрическият автомобил VW ID3 ще бъде актуализиран през 2023 г. с нов дизайн, подобрена информационно-развлекателна технология и множество нови функции, предназначени да улеснят живота с него. Прочетете за пълни подробности…

  • Новият ID3 се дразни в Twitter
  • Леко преработен дизайн
  • Нова информационно-развлекателна система
  • Интериорни надстройки
  • По-практична кабина
  • Ще бъде разкрит на 1 март
  • Volkswagen ID3 получава някои актуализации за 2023 г., за да подобри цялостната си използваемост.

Вижте тези предложения на VW


Този базов електрически автомобил ще се предлага с ревизиран дизайн на бронята, обновен интериор и нова информационно-развлекателна система, която трябва да е по-лесна за използване.

Нов VW ID3 цена и дата на пускане

Обновеният Volkswagen ID3 беше дразнен в Twitter. Това кратко видео не разкрива много, но можете да видите актуализирания дизайн на фаровете, подобен на чертежите, които бяха разкрити миналата година.

Новият Volkswagen ID3 ще бъде разкрит изцяло на първи март и е достъпен за предварителна поръчка в Германия, където ви струва еквивалента на около £37 900. Това е с около £1000 повече от най-евтиния ID3, който можете да закупите в Обединеното кралство днес.

Volkswagen не е потвърдил колко ще струва ревизираният ID3, когато бъде пуснат в продажба в Обединеното кралство. Той потвърди, че голямото търсене на това малко EV означава, че първите европейски клиенти вероятно няма да получат колите си до края на 2023 г.

Нов VW ID3 интериор и инфоразвлекателна система

Тези тийзър изображения показват, че новият ID3 ще се предлага с малко по-различна броня от днешната кола, но това не е единственото подобрение.

Автомобилите от началното ниво идват с обновена информационно-развлекателна система с по-голям 12-инчов сензорен екран на мястото на 10-инчовия дисплей на изходящия автомобил.

Софтуерът на системата също е претърпял така необходимата ревизия, за да стане по-плавна и по-интуитивна за използване. Системата на изходящия автомобил понякога беше неудобна и объркваща, което я правеше разочароваща за използване по време на шофиране.

VW не само е обновил електронните вътрешности на ID3 – той също така е дал на колата нов регулируем под на багажника, за да улесни пренасянето на обемисти багажи, и получавате допълнителен държач за чаша в централната конзола.

Нов ID3 шофиране

Новите VW ID3 от следващата година също ще могат да комуникират помежду си, за да ви предупреждават за натоварен трафик.