Спецификации и дата на пускане на пазара.

Забелязанао е новото Audi Q7 с добре актуализиран стил. Прочетете за всичко, което трябва да знаете:

Преработен стил
-SQ7 вероятно ще запази 4,0-литров V8
-Plug-in хибридът може да се върне
-Възможно пускане на пазара до края на годината


Актуализираната версия на Audi Q7 беше забелязана на пътя по време на тестване. Тази алтернатива на Porsche Cayenne и Mercedes GLE може да бъде пусната в края на годината.

New Audi Q7
Audi Q7

Нов фейслифт дизайн на Audi Q7


Този фейслифт в с Audi Q7 ще бъде по-скоро еволюция, отколкото революция по отношение на дизайна,освен това можете да видите няколко фини промени, които го правят актуален за 2023 г.

Предната решетка е леко променена и има нов, малко по-отворен дизайн от настоящия автомобил. Фаровете също са променени, за да се увият около решетката и изглеждат малко по-тънки. Долната броня на този прототип изглежда е покрита, но можете да се обзаложите, че има някои преработени вентилационни отвори зад обвивката.

Промените отстрани не са драматични. Q7 запазва своята квадратна форма на SUV в сравнение с Audi Q8 с наклонената линия на покрива и може да има и нови дизайни на лети джанти.

Изглежда има някакъв стикер, покриващ дизайна на задните светлини, но почти можете да различите нещо, което прилича на светлинна лента, свързваща двете страни, малко като при Audi Q8 e-tron. Долната броня изглежда по-агресивна от преди и все още получавате спортния спойлер на покрива.

Нов двигател при Новото Audi Q7 ?

Очаквайте новото Audi Q7 да получи подобна гама двигатели като настоящто Q7. Това означава избор между 3,0-литров V6 бензинов двигател с 340 к.с. или два 3,0-литрови дизела с 231 или 285 к.с.

SQ7 вероятно също ще се завърне със своя 4,0-литров V8 бензинов двигател. Тази кола в момента има 507 к.с., но не е ясно дали актуализираната версия ще получи повече от това.

Plug-in хибридната версия на Q7 наскоро беше премахната от продажба, но има шанс да се завърне с по-голяма батерия и по-голям обхват. Предишната версия можеше да измине 55 км само с електричество, така че очаквайте актуализираната версия да измине над 65 км.

Дата на пускане

Все още не е ясно кога това ново Audi Q7 ще дебютира, но вероятно това ще бъде до края на 2023 г

.