Audi TT празнува своя 25-ти рожден ден и марката отбелязва този крайъгълен камък с ново специално издание. Прочетете за всичко, което трябва да знаете.

Представено е новото Audi TT Final Edition
Специален разход за спортен автомобил на Audi
Промени в външния стил
Надстройки на интериора
В продажба март
Цените започват от £41 910
Audi разкри новото TT Final Edition и, както подсказва името, това означава края на производството на спортния автомобил с две врати. Получавате някои уникални подобрения в стила, както и множество интериорни промени.

Нов окончателен дизайн на Audi TT
Това ново Audi TT Final Edition получава селекция от подобрения в стила, за да се отличава от стандартните модели.

Новото Audi TT

Получавате затъмнени значки, както и черни накрайници на ауспуха, черни огледала на вратите и задно стъкло за поверителност. 20-инчовите лети джанти също са стандартни, както и червените спирачни апарати. Версиите TTS получават различен дизайн на джантите със седем спици.

Включено е и черно задно крило и имате избор от червена, бяла или сива боя.

Ново Audi TT Final edition интериор
Има широка гама от подобрения в кабината на това Final Edition Audi TT, за да изглежда и да се чувства по-специално. Получавате разширения кожен пакет като стандарт, което означава, че подлакътниците, дръжките на вратите и централната конзола са обвити с кожа.

Новото Ауди ТТ

Цена и дата на пускане на новото Audi TT Final Edition
Новото Audi TT Final Edition ще бъде пуснато в продажба през март, като първите доставки започват през април.

Цените на купето започват от £41 910 за модела с предно задвижване, като версията Quattro със задвижване на четирите колела струва £46 252. Горещото TTS купе ще ви върне £54 685.

Ще трябва да платите премия, ако искате вятъра в косите ви. Версия кабриолет с предно задвижване ще ви струва 43 660 паунда, като версията Quattro струва 48 275 паунда, а TTS е с цена от 56 435 паунда.