BMW разкри нова концепция, наречена Touring Coupe, и по същество това е стреляща спирачна версия на роудстъра Z4. Прочетете всичко, което трябва да знаете.

  • Представено е новото BMW Concept Touring Coupe
  • Луксозен shooting brake, базиран на Z4
  • Смел външен дизайн
  • Довършен интериор
  • Уникална концептуална кола


Това е новото BMW Concept Touring Coupe. Това е луксозен shooting brake, базиран на роудстъра Z4, и разполага с 3,0-литров редови шестцилиндров двигател и луксозен интериор.

Нов дизайн

Новото BMW Concept Touring Coupe е базирано на спортния автомобил Z4, така че изглежда почти абсолютно същото като този автомобил отпред.

Той има същия дълъг преден капак и елегантни LED фарове, въпреки че решетката е променена за Touring Coupe. Разполага с различни вертикални летви, както и бронзов обков.

Това е страничният профил, виждате основната промяна тук. От марката не са правили шутинг брейк като този от Z3 от края на 1990-те, а Touring Coupe има подобна задна част на каросерията.

Джантите също са уникални , с 20-инчови алуминиеви джанти отпред и 21-инчови отзад. Има фин спойлер на покрива в задната част на колата, както и задна врата, която е уникална за Coupe с агресивно наклонен ръб под тясното задно стъкло.

Нов интериор

Купето на новото BMW Concept Touring Coupe е базирана на Z4, но е преработено за по-луксозно усещане.

Седалките, вратите и централната конзола са завършени с висококачествена италианска кожа и има масивни плетени шевове, които изглеждат премиум, което отговаря на стандартния Z4.

Нова BMW Concept Touring Coupe цена и дата на пускане на пазара

Лоши новини за феновете на това ново BMW shooting brake, това е само един концептуален автомобил, който няма планове за пускане в производство. Ще трябва да се задоволите с кабриолета BMW Z4.