Идва ново трето поколение Panamera, а Porsche ни даде бегъл поглед към интериора.

Вие сте високопоставен бизнесмен, който прекарва живота си на аутобана? Е, имаме добри новини за вас – идва ново Porsche Panamera.

Да, Porsche казва, че ще представи изцяло третото поколение Panamera на 24 ноември.Преди това пусна няколко снимки на интериора, така че бъдещите клиенти да могат да се запознаят с новия им офис. 

Изглежда доста като вътрешността на новия Cayenne , нали? По-голямата част от хардуера е същият.За да бъдем честни, с 12,6-инчов извит дисплей на водача, 12,3-инчов централен сензорен екран и 10,9-инчов пътнически екран (който използва специален филм, така че да не може да се види от седалката на водача) настоящ и правилен.

Вие сте много по-затворен в Panamera, отколкото сте в Cayenne.С централната конзола и нейните физически превключватели за контрол на климата, разположени добре и близо до ръката ви. По-голям кош за съхранение в тази централна конзола също . О, и селекторът на скоростите се премести зад волана.

Porsche казва, че новото поколение Panamera „създава перфектния баланс между аналогови и цифрови елементи“. И има подходящи превключватели и превключватели на волана, а не безполезните сензорни елементи, които виждате другаде. Все още има аналогов часовник отгоре на таблото, въпреки че ни казаха, че вентилационните отвори вече са „напълно без перки и електрически регулируеми“. Вече звучи досадно.

Какво друго има там? Е, Porsche смята, че това е по-удобно място за сядане от преди, с „подобрени материали от пяна за седалки“ и ще има опция за интериор без кожа, която използва материали като Race-Tex и Pepita плат. Това е първото за Panamera.

Искате ли да знаете как изглежда отвън? Ще трябва да проверите Avtonovini.bg по-късно този месец за пълната история.