Преобразуването се предлага от Autogroup International, като общата цена, включително доставката, се оценява на около 40 000 лв.

Малко по-малки ли са всички големи SUV, предлагани във Великобритания  ? Не се притеснявайте, защото ще можете да внесете GMC Hummer EV с десен волан  в Обединеното кралство това лято.Ако сте готови да се разделите с между 40 -50 000 лв. 

Превключвателят на волана се извършва от Autogroup International извън нейното съоръжение в Шри Ланка.Където в момента управлява преобразуването на около 500 автомобила.След като изгради репутацията си през последните 30 години. 

Ако по някакъв начин не сте го разбрали сами, най-големите промени се откриват в кабината, предвид сложността, свързана с дясното преобразуване. Това се раздува допълнително от големия брой електрически компоненти в Humvee .Които дори превъзхождат армията от найлонови торбички, които вашите родители без съмнение са натрупали.

Започвайки с арматурното табло, хората в дълги бели палта на Autogroup правят обратен инженеринг на цялата секция с 3D печат и пластмасово формоване.Преди да използват фибростъкло за производството на новите части. След това те съсредоточават върху климатика, кормилната колона, бутоните за управление на прозорците и кабелите.

Задвижването остава непроменено, но стандартните 1000 к.с. и 1200 въртящи моменти, осигурени от неговия триумвират от електрически двигатели. Особено след като тази движеща се планина може да даде шанс на едно модерно BMW M3 за парите си. По същия начин батерията от 205kWh остава и предлага около 400 км пробег в реалния свят.

Свързахме се с Роб Хил, главен изпълнителен директор на Autogroup International, за да разберем защо е избрал Hummer EV като най-новото си начинание:

„Когато H2 и H3 Hummer бяха „нови“, ние бяхме най-големият преобразувател от тях за десен волан със стотици наши Hummer все още се използват по целия свят днес. ,,

Hummer е емблематично превозно средство, което има силно място в популярната култура и след десетилетното му отсъствие от пазара.EV вариантът винаги ще бъде търсен.  

„Емблематичният, мускулест ръст на 2024 Hummer, съчетан със стряскащото представяне на тримоторния EV, спира дъха. Autogroup International има доказания опит да поеме преобразуването с десен волан за Hummer EV SUV. .Освен това исках един. Има нещо в Hummer EV SUV, което го прави специален.“

Иска ни се да разполагаме със средствата да преобразуваме каквото пожелаем и в десен волан – нашият списък е… дълъг. 

„През последните около 18 месеца много автомобили от висок клас в САЩ се продават на доста над MSRP цена,“. „Hummer EV дълго време беше много скъп . Чакахме досега, за да ги пуснем в производство, тъй като те паднаха до разумни цени. Търсенето спрямо производствения обем е напълно дисбалансирано.“

Ще бъде интересно да видим как се продава Hummer EV  в Обединеното кралство. Реалността е, че той никога няма да бъде закупен за употреба като действително работещ SUV. Поне не и за хора с повече от две мозъчни клетки. Съществува обаче нарастващ пазар за автомобили, закупени с единствената цел да крещят „ВИЖТЕ МЕ“. В това отношение може да бъде перфектната машина, която да влезете в битка по улиците на централен Лондон след полунощ. Ако можете да го изтръгнете през ограничител на ширината, т.е.