Не искате офроуд спецификация Ranger Raptor? Ranger MS-RT очевидно е „най-добрият уличен камион“

Ford отново си сътрудничи с фанатиците на бодикита в пътното подразделение на M-Sport MS-RT . И смятаме, че новият Ranger MS-RT може да е най-доброто нещо, което са измисляли досега. Ще можете да закупите този модифициран пикап от дилъри на Ford Pro в цяла Европа.Като доставките започват по-късно тази година. 

Външният вид е вдъхновен от състезателните рейнджъри, които се състезават на писти в Азия.И ние наистина обичаме този блъф преден край с новата му каросерия, решетка тип пчелна пита и интегриран сплитер. Той е с цели 82 мм по-широк от стандартния Ranger с увеличена ширина на колеята и изпъкнали арки. Отзад получавате подходящ дифузьор и дори малък спойлер с патешка опашка. 

Има и специално, по-твърдо окачване, което намалява клиренса с 40 мм. А диамантено изрязаните колела са 21 инча и са обвити в нископрофилни гуми.

„Ако Ranger Raptor е най-добрият офроуд камион.Тогава Ford Ranger MS-RT е най-добрият уличен камион“, казва Ханс Шеп, генерален мениджър на Ford Pro Europe. 

„Това е отклонение от това, което обикновено виждаме в този сегмент в Европа, но с по-подобна на автомобил динамика на шофиране .И непроменен капацитет за теглене и товароносимост.Ние вярваме, че ще предложи завладяваща нова опция за клиентите на пикапи.“

Да, Ford Ranger MS-RT запазва товароносимостта си от един тон и капацитета за теглене от 3500 кг благодарение на включването на 3,0-литровия V6 дизелов двигател. Това изпраща 237 к.с. и здравословен въртящ момент от 443 lb ft към четирите колела чрез 10-степенна автоматична скоростна кутия.

Вътре получавате малко изкуствена кожа със специални сини шевове и MS-RT емблеми.Както и „спортен волан“ със син маркер за 12 часа.