КАКВО Е Audi e-tron GT ?

e-tron GT е водещият спортен автомобил на Audi за неговото изцяло електрическо бъдеще или „Taycan.Който имаме у дома“, ако искате да бъдете мутри за него. Като върхът на копието на електрификацията на Audi, e-tron GT е стилно.Но поляризиращо, изцяло електрическо задвижване с четири врати, предназначено да накара хората да се възхищават от представянето на EV.

КАКВО БЕШЕ ТОВА ЗА ПОРШЕ?

e-tron на Audi споделя голяма част от основите си с Porsche Taycan . И двата са изградени върху платформата J1 на групата VW и впоследствие са сдвоени по мощност и производителност. По-конкретно, e-tron GT и RS GT отразяват съответно Taycan 4S и GTS.

ТОВА ХУБАВО ЛИ Е?

Въпреки че бърборенето, че e-tron GT „кара като Porsche“ може да досади малко на хората от Audi. Това е просто малка стенограма, за да се каже, че колата е страхотна за шофиране, а не коментар дали е „истинско“ Audi или не. Ако сте загрижени за подобни неща, отидете до нашия преглед на Supra и извикайте директно на вашето устройство.

 ДОБРЕ, ЗНАЧИ ТОВА Е ПО-ДОСТЪПНА АЛТЕРНАТИВА?

Не особено. Audi e-tron GT и RS GT са на сравнима цена с братовчедите си с марка Porsche.Kато GT започва от 200 хиляди, а RS GT започва от 270 хил лв. С това казано, Audi наистина прави нещата малко по-лесни, като рационализира опциите e-tron GT само до два модела с няколко допълнителни пакета.

ВЯРНО ВСЕ ОЩЕ ЛИ Е ЗАБАВНО?

Наистина е така. e-tron GT се задвижва от двоен двигател за задвижване на всички колела.Който повишава въртящия момент от 469 к.с. и 464 lb ft, като и двата могат да достигнат до 522 к.с. и 472 lb ft с функцията overboost.. С RS GT, мощността се увеличава до 590/637 к.с. и има постоянни 612 lb ft под ръка през цялото време. Audi твърди, че e-tron GT може да ускори от 0 до 100 за 3,9 секунди, докато RS GT може да направи това за 3,1 секунди.

ЗВУЧИ СТРАХОТНО, НО КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ЗАВОИТЕ?

Ще се радвате да разберете, че e-tron GT е доста сръчен в управлението на завоите. Входящите сигнали са супер остри, а спирачките реагират бързо.Нещо, което е малко препятствие при електрическите автомобили, ориентирани към производителността. Управлението на задните колела е налично за добавяне на допълнителна стабилност при високи скорости и по-тесни завои.

КАКВО ПОСТАВЯ „E“ В E-TRON?

Електричество! Знаете това, но тъй като попитахте, Audi e-tron е оборудван с 93 kWh батерия и има изчислен от EPA пробег от 373 до 383 км в зависимост от модела. Когато е включено в 270kW DC зарядно устройство, Audi може да измине 193 км за около 10 минути.

КАКВА Е ПРИСЪДАТА?

„ Без съмнение ще бъдете доволни от e-tron GT, но подозираме, че ще изглеждате като всеки, който е подкрепил HD-DVD вместо BluRay “

Audi e-tron GT е завладяваща витрина на това, което Audi предлага за нас по отношение на ежедневната производителност в изцяло електрическа гама. Тези, които се притесняват, че цялото забавление се изхвърля с мощността на горене. не трябва да се притесняват. e-tron GT е спортен, когато трябва, и спокоен, когато не.

Но след като дебютира само преди четири години.Това Audi вече започва да изглежда дълго, както във външния си вид, така и в технологичните си предложения.Особено в сравнение с бързите и смели дизайнерски решения на конкуренти като BMW. И, всъщност, Porsche. Без съмнение ще бъдете доволни от e-tron GT.Но подозираме, че ще изглеждате като човека, който поддържа HD-DVD вместо BluRay.