Харесвате си Lamborghini Huracán Sterrato или Porsche 911 Dakar.Но не искате да плащате огромните суми? Ето ти отговора

Видяхме няколко страхотни автомобилни съживления тази година.А завръщането към формата на сафари суперавтомобилите беше едно от най-добрите. Но докато Lamborghini Huracán Sterrato и Porsche 911 Dakar са страхотни сами по себе си.Те не са това, което бихте нарекли… достъпни.

За щастие, рицар в мръсна броня се появи чрез V8 Audi R8 от 2014 г. .Което, след като беше запазено във фабричните спецификации до март тази година.Претърпя цялостна реконструкция, за да се добавят някои леки модификации, за да му се даде нов живот.

Дву-инчов повдигащ комплект е съчетан с предпазни плочи с дебелина 5 мм.Предна щанга с LED осветление и алуминиев багажник на покрива, за да се осигури по-голямо удобство.  

Иначе по-голямата част от каросерията все още изглежда забележимо R8. Неговият продавач дори се е отказал напълно от задната броня.Което изглежда е норма при модифицираните R8 в наши дни и оставя ауспуха от неръждаема стомана открит.

Към хълбоците гумите Falken A/T обграждат 18-инчовите алуминиеви джанти Braid с много спици и вентилирани дискове. 

Присъстват и жълти апарати, с тъмно синьо покритие на корпуса и различни винили допълващи външния вид.

За сравнение, интериорът почти не е претърпял промяна. Спортните седалки са облицовани с черна кожа и червени шевове.Докато стандартният набор от разпределителна уредба и фабрична инфоразвлекателна система остават. Това не е оплакване от наша страна, харесваме факта, че живеят две личности.

За съжаление не е ясно как са се променили мощността и въртящият момент, но знаем, че подобреното ECU и производителният въздухозаборник вече поддържат 4,2-литровия FSI V8. Той продължава да изпраща задвижване към четирите колела чрез седемстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. В интерес на истината, шестстепенната ръчна скоростна кутия би била единственото подобрение, което може да се направи тук.

 Този R8 го очаква доста съществена промяна в кариерата. Може би следващия път ще се кандидатира за президент?