Предвижда се да донесе около 54 000лв.Това е един японски култов герой, чиято цена всъщност е разумна за промяна

Classic Car Auctions пуска произведено от Prodrive Subaru Impreza P1 в продажба през следващите дни.И очаква да се продаде за между 40 000 и 55 000 лв. Това не е нищо повече от кражба.Ккато се има предвид, че повечето от съперниците ще ви струват еквивалента на къща с шест спални.

Базиран на първо поколение WRX STi Type R и ограничен до само 1000 бр, когато е произведен през 2000 г.. Този конкретен екземпляр е имал само двама собственици, откакто е напуснал фабриката. Това вероятно обяснява защо е поддържан в толкова добро състояние, въпреки възрастта си.

Завършен в традиционното Sonic Blue, основните промени в стила, които го отделят от стандартния му вариант, включват. По-голям заден спойлер, нови калници и елегантен цялостен бодикит. Сплавите на OZ Racing също са отличителна черта.

Интериор :

Отвътре P1 разполага с по-дебели стабилизиращи щанги и тапицерия с черен плат, заедно със синтетичен велур и акценти от син плат. Облицовани с черна кожа копче за скорости, лост на ръчната спирачка и волан с червени контрастни шевове. По същество звучи по-удобно от топла, уютна кръчма в снежна Бъдни вечер.

Те допълват списъка с фабрично оборудване на стандартната Impreza.Включително волан Momo с четири спици и комплект инструменти. Може би най-добрата сделка за подсладител обаче е включването на табелата с номер „P1 NWF“.

Под предния капак P1 запазва легендарния 2,0-литров боксер с турбокомпресор.Той произвежда обичайните 276 к.с., очаквани от японските мощни автомобили от тази ера. Тази мощност се изпраща към четирите колела чрез петстепенна ръчна скоростна кутия.Сдобавяне на скоростен лост с къс ход, за да се осигури по-ангажиращо задвижване. По-здравите пружини и преработените амортисьори означават подобренията.

„Смятаме, че това е много желана опция за всеки, който иска да добави една от тези Everyman Classics в своя гараж. В крайна сметка не можем всички да си позволим един на половин милион”. Не можехме да сме по-съгласни, така че с удоволствие бихме взели този P1 и онзи шест легла в замяна…