Мемовете на Никълъс Кейдж от 90-те са готови

Идва новият месец, идва огромният спад на съдържанието за Forza Horizon 5. Априлската месечна актуализация добавя – спойлери – някои нови коли и други награди, но водещата новина е събитието Race Off.

Race Off е събитие на общността, което работи малко като миналогодишния Secret Santa – цялата общност работи, за да запълни лентата за напредък, така че всеки да отключи нов лъскав Ford Mustang GT от 2024 г. и Ford F-150 Raptor R , пикап, който буквално яде пръст за закуска. Виждали сме как се случва. Също така: никога не прекъсвайте времето за закуска. Той се ядосва. 

Race Off е разделен на две отделни ленти за напредък за шосейни и офроуд състезания. Всяко участие в шосейни, драг, улични състезания, среднощни битки, заедно със скоростни състезания в Hot Wheels DLC и състезания „apex predators“ в Rally Adventure, се зачитат към целта на общността в шосейните състезания. 

Междувременно всички състезания по мръсотия и крос-кънтри, заедно с рискови състезания от Hot Wheels DLC и събитията „grit reapers“ и „horizon raptor“ в Rally Adventure се зачитат за завършване на офроуд. 

Следните типове събития обаче не се броят: Rivals, Monthly Rivals, Forza EV, Showcases, Horizon Stories, Expeditions и събития EventLab.

Ако това звучи малко сложно, добре – малко е, нали? Но това е модерна игра на живо за вас. Просто затворете очи, подложете го и помислете за онези хубави нови фордове, които ще имате в колекцията си. 

Междувременно се предлагат квартет нови коли в DLC пакет за 12лв. Тези разходи ви осигуряват McLaren Sabre от 2021 г., Ginetta G10 RM от 2019 г., Ford Supervan 4 от 2022 г. и Shelby GT500 от 1967 г.

Извън този DLC пакет, тези нови наградни коли ще се добавят през целия месец:

28 март – 4 април: 2023 г. McLaren Artura

4 – 11 април: 2020 Audi TT RS Coupe

11 – 18 април: 2003 Ford Mustang SVT Cobra

18 – 25 април: 2020 Jaguar F-Type SVR

Това трябва да ни занимава известно време. Все още чакаме това BMW 850CSI да се появи в някой от нашите колела.