Слушай, Америка, този моден роудстър с ръчно управление е на търг

Вие сте американец, който търси роудстър с ръчна скоростна кутия, който всъщност никога няма да шофирате? О, момче, имаме ли колата за теб.

Това е Honda S2000 от 2001 г. , която в момента е в списъка на американския аукционен сайт Cars & Bids. И причината, поради която никога няма да чуете този 2,0-литров VTEC двигател при неговите 9000 об./мин., е, че този конкретен S2000 има малко под 1528км.

Да, въпреки че е 23-годишна кола, в общи линии е като нова. Интересното е, че той има няколко модификации.Въпреки че почти не е използван.Има следпродажбена всмукателна система Comptech и изпускателна система.А задната броня беше пребоядисана, за да се поправят някои драскотини през 2019 г. Това е всичко.

Това е доста капсула на времето, която се съхранява главно в щати с топъл климат в САЩ. Този изцяло черен интериор изглежда доста ментов.А фабричният аерокит просто ни напомня колко добре изглеждаше Honda S2000 преди цялото това време.

Към момента на писане наддаването е до 65 500лв с оставащи няколко дни за провеждане на търга.Така че ако обмисляте наддаване, не забравяйте да влезете бързо. Само не забравяйте да смените тези гуми от 2001 г., ако наистина възнамерявате да използвате това нещо.