Още един ден, още една еднократна ливрея. Този път това е специално облекло на Уилямс за Вегас

Следвайки плътно пистите за гуми на Ferrari и Alpine , Уилямс се превърна в най-новия отбор от Формула 1. Който ще бъде бляскав за Гран при на Лас Вегас със специална ливрея.

Това със сигурност е последното усилие за натоварената 2023 г. за графичния отдел на отбора.След като по-рано тази година управляваха одобрена от феновете ливрея в Персийския залив.Както и еднократни работни места за GP на Великобритания и GP на САЩ миналия месец .

Този път те са се ограничили до капака на двигателя и задното крило, с винилова обвивка, вдъхновена от светлините, които правят Вегас световно известен от десетилетия.

Естествено „Уилямс“ е изписано в стила на неонова табела, а таблото „Добре дошли в приказния Лас Вегас“ може да се види точно под Duracell-батерия-наклонена черта-въздухозаборник. Налични са и други марки и т.н.

И защо точно сега? Защо тук? Уилямс казва, че иска да отпразнува връзките си с Америка и също така да отбележи „последното домашно състезание“ на Logan Sargeant. Със спекулации за бъдещето на младия новобранец, предупреждението „на сезона“ подозрително липсва. Хм…

Далеч от рекламата на ливреите, Гран при този уикенд е наистина голяма работа за отбора. В момента той е седми в класирането на конструкторите само с две състезания преди края, въпреки че AlphaTauri спечели прилични точки последния път в Бразилия, така че играта не свършва просто още.

На кого са парите ти? Скоро ще спрем с геговете във Вегас, обещавам…