Хей, Toyota Camry, ти ли си

Дългогодишният среден седан на Toyota определено трябва да бъде актуализиран

Тази седмица Toyota пусна сенчесто тийзър изображение, което ясно показва, хм, кола. Но каква точно кола, може да се гадае. Компанията също не предлага никакви нахални намеци или подробности, просто пита дали можем да „познаем какво има на хоризонта “ под горната снимка.

Добре, Toyota, ще се обзаложим на предположение: това е новата Toyota Camry.

Моментът със сигурност е подходящ, като се има предвид как сегашният Cаmry дебютира през 2018г. Освен това, с новата луксозна Honda Accord, която в момента се предлага при дилърите, Toyota би била умна да замени остарелия си конкурент с нещо свежо и модерно.

На тази бележка не можем да видим много от свежото лице на Camry, но подписът на LED осветлението със сигурност напомня на новия Prius. Не очакваме Toyota да се развихри твърде много със стила, тъй като това е един от най-популярните автомобили на компанията за масовия пазар.

Слуховете сочат, че Toyota Camry ще бъде пуснат на пазара с нов хибриден задвижващ механизъм, вероятно заимстващ или конфигурацията с 236 к.с., която задвижва седана Crown, или конфигурацията с турбо 265 к.с., която ще намерите в Highlander. Малко вероятно е Toyota да продължи да предлага своя 3,5-литров V6 двигател с атмосферно пълнене, въпреки че базовият двигател I4 може да бъде стандартен за базовите модели. За Toyota би било голяма гъвкавост да отиде само на хибрид с този.

Кога ще видим новото Camry? Това също може да се предположи. Но тъй като автомобилното изложение в Лос Анджелис през 2023 г. остава само един месец, няма да бъдем шокирани, ако тази сенчеста фигура – ​​каквато и да е тя – се появи там.