Класиката на Chris Rea, която ще бъде монтирана във всяка информационно-развлекателна система в страната

Беше потвърдено, че пеенето на класиката на Chris Rea Driving Home for Christmas ще стане задължително при всички пътувания с кола през месец декември.

Активистите за безопасност вярват, че това ще се бори с яростта на пътя и следователно ще намали високия процент на произшествия и жертви.Които често се наблюдават по това време на годината. Източници също така посочват, че това е „абсолютен удар“.

Междувременно някои експерти смятат, че веселото викане. „Карам си вкъщи за Коледа!“ може да помогне за облекчаване на задръстванията.Като попречи на участниците в движението да седят от главата до петите в задръстванията часове наред.

Като такива, всичките четири минути от пистата – пусната за първи път през 1986 г..Ще бъдат вградени в сензорните екрани на всички нови автомобили.Така че водачите да имат достъп до нея, дори ако сигналът изчезне.

Шофьорите също така ще имат възможност текстът да им бъде представен в стил караоке.Тъй като се смята, че по-малко от пет процента от населението може да мърмори повече от припева.

Смята се, че Крис Риа. известен бензинов лидер и досега единственият изпълнител в историята, използвал Caterham Seven като основа за обложка на албум – е възхитен от новината.

Говорител на 72-годишния играч каза, че той ще използва хонорарите от песента, за да финансира постоянно шофиране във F1 заедно с Ланс Строл в Aston Martin през 2024 г.