R35 може да е мъртъв в Европа, но все още е силен в езерото. Сега включва Midnight Purple и Bayside Blue.

Отчаяно ни липсва Nissan GT-R . R35 беше изтеглен в Европа през 2022 г. и въпреки опитите на Nissan да събуди малко вълнение с изцяло електрическия Hyper Force .Ние просто искаме този стар двигател VR38DETT обратно. 

И сега Nissan направи копнежа още по-голям.С две изключително прекрасни специални издания, които са само за пазара в САЩ. бу!

Първият е Skyline Edition. Базиран на 2024 GT-R Premium .Той е завършен в емблематичната боя Bayside Blue и има наистина доста прекрасен интериор Sora Blue, който да съответства. Bayside Blue беше пенсиониран след R34 и се върна само за кратко за 50-годишнината на R35 през 2019 г.  

Втората кола тук е Takumi Edition, която използва T-Spec облицовката като своя основа и е в чест на майсторите на Takumi.Които създадоха 3,8-литровия туин-турбо двигател на настоящия GT-R. 

Зашеметяващата боя е Midnight Purple и е съчетана с 20-инчови ковани джанти RAYS, боядисани в злато.

Харесваме и интериора Mori Green и очевидно червената емблема на двигателя означава, че VR38DETT е получил специално отношение по време на производствения процес. Nissan казва, че това включва „повишено ниво на внимание към прецизните толеранси на двигателя и балансирането на компонентите по време на сглобяването“.

Няма да разберем колко ще струва всяко от тези издания до по-късно тази година.Но ни казаха, че „много ограничен брой“ ще започнат да пристигат при дилърите на Nissan в САЩ през лятото на тази година. Щяхме да напишем името си по-бързо, отколкото можете да кажете „Годзила“.