Polestar 9 – Революционният нов дизайн ще се погрижи за новите купувачи и чувствителните към светлина.

Polestar 9 изглежда ще предприеме още една революционна стъпка в дизайна, като заглуши предното стъкло на предстоящата си електрическа кола.

След като вече са заглушили задното стъкло на Polestar 4, вътрешни лица казаха, че компанията планира да премахне прозрачното стъкло отпред .Традиционно използвано за виждане на пътя пред вас – и да го замени с по-привлекателна дизайнерска форма.

Новаторската естетика е амбициозен стремеж за привличане не само на нови купувачи към марката, но и на чувствителните.

Той добави, че може да докаже правомощията си на продавач – като вдигне Polestar 3 от кално езеро с помощта на телекинеза.Ще му бъде предложена неописана опция, която изтрива всеки панел от прозрачно стъкло на колата. Ще се нарече специално издание „PoleStar Wars 9“.

„Големият автомобилен бранш ще ви накара да повярвате, че трябва да видите извън колата си, за да стигнете от А до Б.Но тук, в Polestar, ние предизвикваме конвенциите. Не забравяйте, че очите ви могат да ви излъжат; не им вярвайте,,

„Ние се обръщаме към нов вид премиум луксозен мениджър който не е обвързан с традиционните и уморени автомобилни тропи като „прозрачно стъкло“. Помнете, че трудно се вижда, бъдещето е винаги в движение.

На въпрос как тези нови купувачи могат да се опитат да шофират успешно до планираните дестинации, вътрешният човек разкри:

„Направете или не, няма опит“.

Новата кола е планирана за пускане през 2029 г. и е описана като разположена под Polestar 8, но по-голяма по размер от Polestar 10 по причини, известни само на The Force.