Неговият Hemi V8 също изтласква над 800 к.с. Възможно ли е това да е идеалният начин да похарчите 269 000 лв.?

Това, дами и господа, е това, което се таксува като първата седемместна семейна кола в света… с шест колела . Изгражда се от базираната във Флорида Apocalypse Manufacturing и се нарича Hellfire. Което моментално ще ви издигне до позицията на „най-готиния родител“ в очите на вашите деца. 

Нека да започнем направо с дизайна. Някога Jeep Gladiator , Hellfire сега получава комбинация от стоманена предна броня и решетка с масивни 40-инчови гуми, защитаващи 22-инчовите APOC сплави. Те са прикрепени към Hellfire чрез 4-инчов повдигащ комплект, което прави това нещо високо колкото Статуята на свободата.

Освен това има близо метър и половина място за съхранение отзад в леглото на пикапа. Докато изкуствената броня е използвана, за да събере останалата част от ядосания вид.

Недостатъкът на цялата тази допълнителна каросерия и две допълнителни колела? Адският огън вероятно тежи колкото самата Лейди Свобода. Решението? Предложете Hellfire с 800 к.с.+ 6,2-литров Hemi V8 с компресор.

Тази голяма конюшня от коне също се изпраща на всичките шест колела. Въпреки че, ако всичко изглежда твърде вълнуващо за вас, можете също да избирате между агрегат Hemi 392 с 512 к.с. или турбодизел с около 460 lb ft въртящ момент.

Нещата са малко по-цивилизовани вътре, с огромно количество ватирана кожа и разположение на седалките 2+2+3, за да го направят практично и разумно семейно комби. Въпреки че няма да казваме много повече за интериора, тъй като персонализирането на Apocalypse ви позволява на практика да го превърнете във всичко, което пожелаете. 

Цената на седемместния Hellfire започва от 269 000 лв. в САЩ и няма смисъл да се питаме дали някога ще стигне до Обединеното кралство. Просто няма да пасне.