Audi Q7 е луксозен SUV, който е известен с дизайна си, високото качество на изработката и комфорта. Ако планирате да купите Audi Q7 втора ръка, трябва да проверите няколко неща, за да се уверите, че автомобилът е в добро състояние и ще ви донесе удоволствие за дълъг период от време. Ето 10 неща, които трябва да проверите преди да купите Audi Q7 втора ръка:

  1. История на автомобила – преди да закупите Audi Q7 втора ръка, проверете историята на автомобила. Проверете дали е имало аварии, проблеми с трансмисията, задържания за нарушения, и дали е бил правилно поддържан.
  2. Състояние на купето – проверете купето на Audi Q7 за наранявания, корозия и драскотини. Ако има наранявания, те могат да доведат до корозия, която може да повреди автомобила по време.
  3. Състояние на гумите – гумите са един от най-важните елементи на автомобила. Проверете дали гумите на Audi Q7 имат достатъчно грайфер, дали са носили равномерно и дали имат наранявания.
  4. Състояние на двигателя – двигателят на Audi Q7 е от съществено значение за автомобила. Проверете дали двигателят е бил редовно поддържан и дали не проявява знаци на износване.
  5. Километраж – проверете километража на Audi Q7, за да се уверите, че не е измамен. Използвайте автомобилните регистрации, за да потвърдите данните.
  6. Състояние на салона – проверете състоянието на салона на Audi Q7. Проверете дали има проблеми със седалките, тавана и таблото. Ако има наранявания, те могат да се превърнат в проблеми по време на употребата.
  7. Система за климатизация – проверете работата на системата за климатизация на Audi Q7. Проверете дали работи коректно и дали издухва студен въздух.

8. Система за навигация – ако Audi Q7 е оборудван с навигационна система, проверете дали работи коректно и дали картите са актуални.

  1. Състояние на амортисьорите – проверете състоянието на амортисьорите на Audi Q7. Ако са износени, те могат да доведат до лошо качество на карането и да повредят други части на автомобила.
  2. Извършен ремонт – ако Audi Q7 е бил по ремонти, проверете кой ги е извършил и какви части са били заменени. Проверете дали са били използвани оригинални части и дали ремонтът е бил извършен коректно.

Купуването на Audi Q7 втора ръка може да бъде добра инвестиция, ако знаете какво да търсите и как да проверите автомобила. Спазвайте тези 10 съвета, за да се уверите, че Audi Q7, който купувате, е в добро състояние и ще ви осигури много години удоволствие и безпроблемна употреба.