Разчистете графиците си, предстои ви пълна година на офроуд

Предстоящата симулация на всякакви терени Expeditions. A Mudrunner Game иска да останете в калта през цялата година . Тя пуска четири сезонни актуализации след стартирането, всяка от които добавя нови мисии, специалисти. механика на геймплея и падане на превозни средства.

Предстои да бъде пусната на 5 март за PC, Switch и както текущо, така и последно поколение конзоли PlayStation и Xbox. Expeditions е различен вид игра за шофиране. Един любопитно лишен от делта в обиколката или подиуми или шофьори, които крещят „хайде гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо, хайде“.В радиомикрофоните си със зашеметяващ звук.

Вместо това вашият опонент е самият терен. Сурови скалисти пейзажи, хлъзгава кал и вода са навсякъде и вие и вашето издръжливо 4X4 трябва да ги изчистите в различни сценарии на предизвикателства като спасяване на заседнали превозни средства. (най-вероятно това ще бъдем ние) и изследване на нови области, след което ги сканирате, за да събиране на географски данни.

По-скоро харесваме външния му вид. Толкова много всъщност, че я поставихме сред нашите най-очаквани игри за шофиране за 2024 г.

В последния трейлър от издателя Focus Entertainment има и подробности за кооперативния режим на играта. Вероятно по-трудна продажба от „Харесва ли ви няколко обиколки на Forza ?“ .За по-небрежните състезатели на вашия Discord сървър, но идеята да създадете база заедно.Да делегирате мисии или просто да се разхождате из пейзажа, за да се насладите на гледките, ни звучи като време за почивка за оръжия.

Четирите сезонни падания на съдържание са достъпни за играчи, които закупят Year One Edition и Supreme Edition на играта. Не е потвърдено дали сезонното съдържание ще бъде достъпно за закупуване поотделно след пускането на играта.Но не можем да си представим издателите да ви поставят твърде голяма бариера да харчите допълнителни пари.