Ето нещо, което съвсем не е изненадващо.

Има друга инсталация на новата серия F1 Manager на Frontier , която трябва да се появи това лято.И те я наричат ​​F1 24 .

А сега нещо, което е изненада.Този път можете да изградите и управлявате свой собствен екип, както и настоящите отбори в реалната мрежа за 2024 г.

Феновете питат за тази функция, откакто F1 Manager дебютира през 2022 г..Но хитрите разработчици от Frontier очевидно знаят по-добре, отколкото да бързат с пакетите за разработка. След това са отделили време да го направят както трябва.Поне се надяваме да е така.

Разкриващият трейлър дава обещаващо начало. Ако сме честни със себе си, изборът на страхотен дизайн на ливреите е между 95-99 процента от удоволствието.Свързано с установяването на нов отбор във F1, а схемите, показани досега, изглеждат много подходящи за работата. 

С малко коригиране на цветовите схеми, ние ще дадем възможност на тези Benetton от края на осемдесетте да се борят.

„Персонализирайки елементи от своя екип“, гласи съобщението от Frontier. „Играчите могат да подготвят своята креативност, за да вдъхнат живот на своите мечтани проекти.Като същевременно договарят възможности за спонсорство, за да осигурят постоянен поток от приходи.

„Идентифицирането на бъдещи таланти, които да се издигнат в решетката или избирането на най-големите звезди в спорта в преследване на незабавен успех.Изборът е техен, който трябва да направят, преди да бъдат вдигнати капаците от техния претендент за шампионата.“

Тази година се споменава и нова манталитетна система. Личностите на водача и персонала ще се представят малко по-очевидно.И като ръководител на отбора вие ще балансирате целите с тези на индивида. Чудя се дали все още има мулти 21 бутон тогава.

Времето ще покаже. F1 Manager 24 излиза това лято за PC, PS5 и PS4, Xbox Series X/S и Xbox One.