Очаквайте значително увеличение спрямо началната цена на стандартния автомобил от 697 650 лв.

Неизбежно, нали? Ferrari Purosangue винаги е щяло да привлича вниманието на световните марки за следпродажбено обслужване.Като се има предвид неговият стил и доходоносна значка. И сега немският тунинг екип Pogea Racing се присъедини към партито и визуализира първите компютърно генерирани изображения на неговата трансформация.

Избор от леки карбонови приставки са добавени навсякъде. За да допълнят издълбаните пукнатини и пукнатини по каросерията на четириместния автомобил. Това създаде много по-луковидна форма и благодарение на по-големите арки на калниците.Pogea успя да монтира по-големи алуминиеви 22/24-инчови алуминиеви джанти с 10 спици и гуми Michelin.

Доставена е и изцяло нова изпускателна система.Като двойната странично монтирана конфигурация е заменена в полза на монтиран в средата тунел с четири върха. Вече не прилича толкова на SUV. А по-скоро на препълнен хечбек от страниците на старо списание за тунери.

Ревизираният преден край също прикрива модифицирани въздушни филтри, които подобряват охлаждането и добавят повече мощност. Pogea Purosangue е запазил оригиналния 6.5-литров V12, но благодарение на подобрен турбокомпресор.Наред с други модификации, заимствани от състезателното подразделение на Pogea.Мощността му е скочила от 715 на 820 к.с. Това го прави по-мощен от McLaren 765LT от известна гледна точка.

Pogea остава мълчалива по отношение на интериора – и ценообразуването по този въпрос . Но заяви, че още повече карбон и кожа ще бъдат поставени в кабината, докато продължава процеса на усъвършенстване. Преди официалното производство. Наистина, по-голям приток на модифицирани Purosangues винаги изглеждаше записан в звездите. Или, както веднъж каза едно социално неловко лилаво същество от космоса, „Аз съм неизбежен“…