F9XX Tempesta Celeste е ограничен до три примера.

Mansory продължава да произвежда поляризиращи тунинг пакети и последният им проект, базиран на Ferrari SF90 Spider, не е изключение. Tempesta Celeste („небесна буря“) е толкова дива, колкото и кабриолетите, включваща екстремен авиационен пакет, който придава на италианския жребец от Маранело поляризиращ външен вид. Освен изобилието от ковани карбонови добавки към каросерията, той получава заден спойлер от две части, включващ допълнителна LED извита лента.

Свръхагресивният бодикит е допълнен от заплашителна четворна изпускателна система и масивен заден дифузьор със светлини за мъгла, подобни на F1. Почти всеки панел на каросерията е изведен до крайност, включително предната броня с нейните двойни канарди и масивен ръб на спойлера. Вентилираните калници излъчват малко атмосфера на Porsche 911 GT3 RS, докато капачките на страничните огледала вече са по-мощни благодарение на кованите карбонови подобрения.

Mansory също е работил върху двигателя, 4.0-литров агрегат с двойно турбо, монтиран между осите. Сам по себе си, V8 сега е добър за 980 конски сили и 723 фунт-фута (980 нютон-метра) въртящ момент. В комбинация с трите електрически мотора, хибридната настройка осигурява общо 1100 к.с. за ускорение от 0 до 100 км/ч само за 2,4 секунди. Като цяло, суперавтомобилът с падащ топ ще развива 221 мили в час (355 км/ч).

Противоречивият тунер е заменил OEM джантите с персонализиран олекотен кован комплект (21-инчови отпред / 22-инчови отзад) и е поставил марката Mansory върху спирачните апарати в цвета на купето. Окъпан в кожа, интериорът е също толкова ексцентричен и има въглерод за малкото повърхности, където не може да се използва кожа. Дори постелките са обвити в светлосиня кожа.

Mansory прави само три екземпляра от F9XX Tempesta Celeste, но всеки от тях ще бъде уникален, тъй като колите са част от серията „One of One“ на тунинга.