О, да, това е онзи малък кросоувър, който Hyundai прави! Ще бъде ли този свеж по-малко забравим?

Някой друг да забрави, че Bayon – най-малкият кросоувър на Hyundai – беше нещо? Беше разкрит преди три години сред много фанфари.Но от пускането на пазара се превърна в автомобилен еквивалент на обитаващ пещера отшелник.

Е, ъъъ, получава лифтинг на средна възраст и това е всичко. И няма изненади, за да познаете какви са актуализациите.Повече светодиоди, нова решетка и броня, плюс малко нови технологии за безопасност. Със сигурност една толкова анонимна кола се нуждаеше от повече основен ремонт?

Вътре 10,25-инчовият екран на информационно-развлекателната система може да бъде съчетан със също толкова широк цифров инструментален панел, а Hyundai обещава различни графики в зависимост от избрания режим на шофиране.

Apple CarPlay и Android Auto са включени в Hyundai Bayon , разбира се, и има безжично зареждане на телефона, както и комбинация от USB-C и -A портове, за да отговарят на всички видове устройства. Актуализациите по въздуха ще поддържат навигацията актуална.

О, и има опция за околно осветление, плюс озвучителна система Bose с осем високоговорителя, пълна със субуфер. Трябва ли всичко да преследва премиум долара?

Както и да е, има общо девет цветови опции, няколко свежи 16- и 17-инчови дизайна на джанти и двуцветен покрив, ако го желаете.

Новият Bayon все още не е в продажба и спецификациите за Обединеното кралство са уточнени. Повече, когато го получим. Ако си спомним, т.е.