JEEP AVENGER СРЕЩУ HONDA E: ЗАЩО МАЛКИЯТ EV НА JEEP ИМА ПОВЕЧЕ СМИСЪЛ

Вероятно сте чували за очарователната Honda.Която е убита в Обединеното кралство и Европа. Ако не сте, съжалявам, че съобщавам новината. Това е пародия, наистина е така. Представен за първи път през 2020 г.. той разтърси света ни със сладкото си ретро-футуристично лице.Интериор като хай-енд японска всекидневна . Функция за аквариум на екрана с пълна ширина. Управлявах един в продължение на осем месеца и се влюбих в него толкова много, че се опитах да го купя от Honda. Защото не само изглеждаше свеж , но и караше брилянтно – с подходящо голям финес и плавност на автомобила.

Да си призная, това е кола, която ми вършеше особено добра работа по това време поради три причини.Не плащах за нея, живеех в Лондон и бяхме в разгара на пандемия и следователно нямаше къде да отида и децата ми бяха малки.

Ако вашите изисквания са някъде извън тези параметри, Honda наистина имаше някои сериозни недостатъци.Беше скъпа за градска кола, реалният пробег от 160 км беше жалък.А задните седалки бяха тесни. Сигурен съм, че ще продължи да се превръща в колекционерски артикул.Но това беше погрешна преценка от страна на компания, която възнамерява, да продава каквото и да било.

Което ме накара да се замисля за Jeep Avenger.

 В много отношения има много общо с „Хонда“. И двете са компактни електрически автомобили, предназначени за градска употреба.И идвете изглеждат страхотно и се опират на фирменото наследство, и двете струват еднакви пари и нямат нулеви спортни претенции. Но има разлики, фини, които оставиха Honda от грешната страна, а Jeep от дясната страна на класациите за продажби.

Първо, Avenger е SUV. Забравете дали това всъщност вече означава някаква добавена полезност. Модерно е, това е, което всеки иска и за късмет се присъединява спретнато към значката на Jeep. На второ място, пробегът от 400 км. е двойно по-голям от този на Honda и това го прави наистина полезен. Плюс това трябва да го зареждате и да усещате хватката на безпокойството за пробега по-рядко. Най-накрая е малко по-голям – все още също толкова маневрен в града, но с място, в което децата ви да пораснат отзад, и багажник с прилични размери (е, поне в сравнение с Honda). За градските типове, които гледат на имиджа си, Jeep е създал идеалната кола за нашето време. За съжаление Хонда не го направи.

Потвърждението, че очарованието на Avenger работи по своята магия, дойде, когато кола с идентични спецификации се претърколи на паркинга на голф клуба зад мен, доказвайки това, което вече подозирах, че Jeep е заковал кратката „желаност“ тук. Първи коментар от моя съ-Отмъстител? Какво мисля за базовия ритъм на денс музиката на индикаторите? Донякъде и двамата сме съгласни. Като изключим това, има силен старт.