ДА ЖИВЕЕШ С JEEP AVENGER: ВРЕМЕ Е ЗА ВТОРО МНЕНИЕ

Както всеки добър хипохондрик ще ви каже, винаги си струва да получите второ мнение. Ето защо, след като няколко месеца управлявах Avenger и като цяло бях спечелен от несложните му маниери и спретнати пропорции.Дадох го на един приятел.

„Дизайнът му наистина се откроява сред вълната от други електрически градски автомобили и е лесно да се разбере защо. Типичният стил на Jeep остава.Включително многокутната решетка, тежката облицовка и масивните гуми, но е освежен с нотка неотерика навсякъде.“ Не мога да се съглася повече и допълнителни точки за включване на дума, която трябваше да потърся в речника.

„Пространството за краката отзад е достатъчно за малки хора, но по-малко за възрастни. 380-те литра багажно пространство го поставят зад Hyundai Kona и Kia e-Niro.Въпреки че превъзхожда Volvo EX30.“ Да, гърбът е тесен, но децата ми не се оплакват, а ботушът е скъперник.

„Нагревателят също беше темпераментен, селективно вариращ между замръзване, студ и хладко сам по себе си. Рядко усещах показаната цифра от 28 градуса. Общото качество на интериора не прави нищо друго, за да ви стопли. и въпреки че е функционално и ергономично, вие наистина се надявате на малко повече богатство в превозно средство за 90 000 лв“. Проверих, той е прав, нагревателят определено не работи и приемам мнението ви за качеството.Въпреки че цветната пластмаса на таблото допринася за джипа за мен. Грррр. Малко като открити нитове в новия Defender.

Напълно ненужни, но в съответствие с марката.

„Седалките са изключително удобни, а качеството на возене превъзходно. Бях особено очарован от големия брой външни камери и качеството на съответната емисия на живо.Която показва изглед от въздуха, когато се превключи асистентът за паркиране.“ Амин.

„Докато първоначалното ускоряване на мотора със 154 к.с. се усеща силно, импулсът започва да спада забележимо над границата от 64 км в час. Иска ми се Jeep да му даде допълнителни 50 конски сили за откритите участъци.“ Браво, искам да кажа, че всичко може да стане с още 50 к.с., нали?

„Прехвърлянето на теглото се усеща безпроблемно.А минималното накланяне на каросерията го кара да се чувства пъргав и пъргав в завоите.Подсилен от лекото, отзивчиво управление. Дори го взех за престой извън утъпкания път.За да проуча различните му режими на шофиране.Където малкият джип нямаше проблеми да прескача през мътни локви и кален коловоз.“ О, значи защо беше затрупан в мръсотия.Ооставен с 2 процента батерия и покрит с драскотини? Шегувам се…