Неуспешните едноместни играчи ще бъдат окачени, изтеглени и четвъртити като предупреждение към кралството

Отборът на Mercedes-AMG във Формула 1 ще удари носовите конуси на своите изостанали състезателни автомобили. W13 и W14 върху масивни шипове на върха на Лондонския мост.

Сложната, неуспешна бъркотия от механични части първо ще бъде окачена, начертана, четвъртита и изпратена до четирите краища на Обединеното кралство.

Радикалният средновековен акт е в отговор на лошата форма на Сребърните стрели през сезоните на Формула 1 2022 и 2023 г..Kато вътрешни хора признават, че „цялото кралство трябва да стане свидетел на опасностите от високомерие и капсули от нулева страна“.

Ръкописен свитък, окачен на Лондонския мост, гласеше:. „Нека бъде известно на всички граждани на този остров със скиптоп, че всяко бъдещо изкривяване, липса на скорост по права линия или повреда на спирачките ще доведе до най-отвратителните наказания.Засенчвайки поражение от Ред Бул или наказателен кръг от медийни интервюта.

„Коварната машина ще бъде закрепена към задната част на камион за възстановяване и ще бъде влачена до Бракли и окачена.Докато целият двигател и охладителната течност бъдат източени, след което ще бъдат лишени от двигателя, колелата, хибридната система и задното крило.

„Останките му ще бъдат изпратени до четирите краища на нашето справедливо кралство като възмездие за непредвидимо поведение.При влизане и излизане и необяснима непоследователност и преданост към погрешна концепция.“

След като видяха свитъците, инженерите бяха забелязани да се смеят и отбелязват как „вече са започнали да работят по колата от 2025 г.