След като го показа като „M55 Concept“ миналата година, Mitsuoka беше убеден да пусне в производство своята фалшива мускулна кола

Може ли някой да помогне да обясни защо сме толкова обсебени от Mitsuoka Motors в момента? В дните на „суперавтомобила“ Orochi беше малко за смях.Но сега, когато всяка друга кола е кросоувър с идентичност, споделяща платформа, ние обичаме работата, която Mitsuoka върши.За да помогне на хората да се откроят .

Това, което най-вече прави, разбира се, е преработване на масовите автомобили.За да създаде неща като Rock Star, базиран на MX-5 и базирания на Toyota RAV4 Buddy . И ако харесвате вашата американа с много японска основа, тогава ви чака удоволствие…

Виждате ли, Mitsuoka вече обяви, че M55 Concept ще бъде пуснат в производство. Това е страхотна новина! По дяволите, просто го вижте на снимките. Това е като бебе Dodge Challenger, но с четири врати. 

О, и той е базиран на съвсем нормална Honda Civic , ако още не сте се досетили.

Mitsuoka всъщност разкри тази чудесна нишова концепция в края на миналата година.За да отпразнува своята 55-та годишнина.Но сега се казва, че вълната от положителни реакции, които е получила, е убедила компанията да я предложи за обща продажба. 

„Концептуалният автомобил беше представен с основната цел да събуди и съпреживее събитията, които действително сме преживели.Различните стремежи, които имахме, и големите очаквания, които имаме за бъдещето“, се казва в прессъобщението на Мицуока. 

„По време на пускането не е имало планове за обща продажба и само този беше подготвен.“

Очевидно секцията за коментари на уебсайта на Mitsuoka е сключила сделката с над 1300 положителни съобщения, оставени в изблик на любов онлайн. Вижте, добрите неща могат да дойдат от оставянето на коментар.

Mitsuoka обаче ще изгради ръчно всеки M55.Така че издаде предупреждение, че „може да не успее да го достави на всеки, който желае да го купи“.Но плановете са в ход за пускане през 2025 г. и ние не можем да бъдем по-щастливи.