Всъщност можем да направим едно от тези, за да преодолеем сегашното застудяване…

Рядко производител на автомобили създава кола с цел да не се кара. И все пак, точно това е проблемът с най-новия вариант X-Trail на Nissan . Силно модифицираният мотор е демонстратор със задвижване на четирите колела за планинско спасяване .С мотото на кампанията „ най-доброто, ако не е необходимо “.

Говорейки за крак обаче, виждали ли сте го? Червено-сиво чудовище с четири непрекъснати вериги в стил танк вместо колела.С лебедка, огромни калници, по-широки брони и поръчков багажник на покрива за оборудване за възстановяване на ски посреща любителите на снега в Червиния, Италия.

Спасителната кола няма задни седалки, за да има повече място за носилка и медик, ако е необходимо. Модификациите включват също сирена, мигащи светлини и светлинна матрица.За да насърчат феновете на снежните спортове да забавят скоростта, да проявяват уважение и да „карат отговорно“. Част от кампания в пет европейски ски курорта. Камерите за скорост не работят ли на заснежени склонове?

Наистина Nissan иска да покаже своята технология за задвижване на четирите колела. X -trail е „самозареждащ се“ хибрид , така че горивото захранва вграден генератор, който зарежда батерията. Това от своя страна задвижва двойните двигатели на всяка ос. Насочете моментално електрифицирано задвижване, по-бързо време за реакция от всяко отделно колело и превъзходен контрол на сцеплението.

Марката смята, че нейната система e-4orce се движи плавно – прецизно и незабелязано – над ледени и неравни участъци от писти. „Разработването на X-Trail Mountain Rescue и свързаната с него кампания е смел и иновативен начин да помогнем на потребителите да разберат предимствата на усъвършенстваната електрифицирана система за задвижване на четирите колела на Nissan e-4ORCE“, каза Корали Музи, вицепрезидент на Nissan AMIEO.

„Хиляди ентусиасти на зимните спортове, преминаващи през петте ски станции, ще видят и разберат спокойствието и уравновесеността, които X-Trail, оборудван с e-4ORCE, осигурява на пътя.“