Всеки от ограничените осем екземпляра е на цена от 450 хил.лв всеки, като промените остават чисто козметични

Overfinch – марка за следпродажбено обслужване.Известна с модифицирането на различни модели на Range Rover вече повече от четири десетилетия .Предлага тематичен пакет за Годината на дракона за моделите Autobiography и SV за 2024 г. .В чест на китайския зодиакален календар. Но все още няма дума за версия със змийска тема за 2025 г., хора.

Ще бъде ограничен само до осем единици, с възпоменателни драконови символи, поставени навсякъде около колата. В случай че забравите коя зодиакална година представлява. Други модификации включват многоцветна бродерия по седалките и ръчно изработени графики за фурнирите.

Драконови нокти дори се намират върху селектора на скоростите.Докато новото лого през централната конзола изглежда като представяне на един от драконите на Дейенерис Таргариен.След като осъзнава, че те всъщност не са нейни биологични деца. Осветени плочи на протектора по протежение на праговете на вратите и съответната плоча с номер допълват новия облик на кабината. 

Определено е поразително.

Има две забележими допълнения към екстериора.Най-забележителното от които са новите 24-инчови сплави Vortex. И да, това са петли, които виждате на централните капачки. Второто са тънки приставки за каросерията по протежение на предната и задната броня, както и страничните прагове. Пестеливо са добавени и няколко вложки с черен акцент.

Главният изпълнителен директор и председател на Overfinch, Кевин Слоун, каза:

„Нашата способност да обсъждаме детайлите на дизайна директно с нашите клиенти и наистина да разбираме истинското им значение беше изключително важна. Отдавайки почит на това, че 2024 г. е Годината на Дракона, ние искахме да запазим ангажимента си за безпрепятствено творческо изследване. Това изискваше от нас да приемем с уважение един вечен символ на Китай и китайската култура в обмислен и въображаем дизайн.“

Overfinch казва, че този проект се разработва цяла година и макар да не е ясно дали има все още налични слотове за разпределение, ние знаем, че всеки от тях е на цена от колосалните 450 хил.лв.. Скъпо е, да, но е чудесен начин да се откроите от всички останали момчета от Чешир, които ритат топка в мрежата за работа.