Първа поредица от подробности за големия, лъскав нов напълно електрически луксозен SUV на Range Rover.

Той е сред новините, които вероятно ще Ви изненадат.Предстоящият нов Range Rover Electric , задвижван единствено от електричество. Тези електрически мощности ще му осигурят производителност, еквивалентна на „флагмански“ Range Rover V8.

Добре дошли в бъдещето на луксозните SUV автомобили.Настоящият „флагман“ пълноразмерен Range Rover е SV и той може да се похвали с мек хибриден V8 задвижващ механизъм, който достига 606 к.с.

SV също така управлява 0-100км в час за 4,5 секунди и максимална скорост от 260км в час.Цифри, които новият Range Rover Electric ще се опита трудно да преодолее. Защото според неговите създатели, ще „продължи да определя стандарта“.

На този ранен етап Range Rover пусна само този първоначален набор от тийзърни изображения.Познаването на неговото V8-baiting представяне.И факта, че са създадени първите физически версии. Тестването на прототип наистина е в ход.Като инженерите се стремят към „най-тихия и най-изтънчения Range Rover, създаван някога“.

Знаем, че този Range Rover Electric ще бъде отделен от „Модулната надлъжна архитектура“ на компанията.Което може да представлява интерес за вас.Aко кодовете на платформата ви направят щастливи. Това, което може да представлява по-голям интерес, е програмата му за тестване.Тя измерва температури от -40C до +50C в различни места като Швеция и Дубай.

Наистина, съвсем новата кола е вече тествана: подовата настилка, издръжливостта на батерията, здравината на шасито и, разбира се, нейната острота. Всичко ще бъде подложено на наказателен изпит.

„Навсякъде по света виждаме най-високите нива на клиентско търсене в нашата 53-годишна история,“ каза Ингам, директор на Range Rover. 

Като такъв, списъкът на чакащите за електрическия Range Rover Electric, вече е официално е ОТВОРЕН.