По-мощни спирачки, подобрено окачване и леки екстериорни/вътрешни модификации съставляват тази метаморфоза за 23 000 лв.

Дръжте конете си! Американската тунинг марка за следпродажбено обслужване, Roush Performance , си взе кратка почивка от компресорните Ford Mustang.За да се съсредоточи върху друг от продуктите на Blue Oval: F-Series . Наречени „2024 Super Duty“.Собствениците на моделите F-250/350 „Lariat“ могат да занесат своите пикапи с турбодизел V8 в Руш за цялостно обновяване.

Процесът започва с избор от 10 цвята на каросерията, включително Glacier Grey и Darkened Bronze Metallic.Преди Roush да интегрира по-широки арки и акцентно осветление. Защото стандартната кола няма абсолютно никакво присъствие, нали?

След това се закрепва с високоефективно окачване, за да се подобри качеството на возене и проходимостта.Тъй като стандартните версии се представят толкова зле и тук .Преди да добави комплект страховити 35-инчови гуми за всякакъв терен. Те ще се увият плътно около нови 20-инчови сатенирани черни алуминиеви джанти, зад които ще откриете още по-меки спирачки.

Ауспухът с двоен накрайник също се доставя, за да осигури на 2024 Super Duty още по-остър гласов шнур.Преди промените да бъдат подписани със сал от винили Roush върху предното стъкло.Предния капак и преработената емблема на предната решетка.

Кабината също е претърпяла умерено обновяване, с бродирани облегалки за глава, нови подови настилки и опционален пакет Premium Leather Package.Наличен за смяна на стандартните седалки с кожени Coffee Brown. Добре, но какво ще стане, ако искаме нашата тема да е Fanta Strawberry, Roush?

Последните щрихи включват заключваща се централна конзола.За да приберете безопасно най-ценните си играчки Hot Wheels и помощен комплект за офроуд.Допълнен с джъмперни кабели и ремъци с тресчотка сред селекция от други удобства.

Интересувате ли се? Това ще бъде 24 000лв, благодаря ви много. О, вие също не можете да имате такъв в Обединеното кралство.Тъй като Ford в момента не продава F-Series на тези брегове. Завиждаме, Америка…